Hamar Rajaji Din Me Na Bole Ki Ratiya Me Choli Khole Lyrics


Hamar Rajaji Din Me Na Bole Ki Ratiya Me Choli Khole Lyrics


hamr raja

hamr raja

hamr raja


hamr raja

हमर राजा

हमर राजा

हमर राजा

हमर राजा

Hamr rajaji din me na bole ki rati me choli khole

hamr balmu ji din me na bole ki rati me choli khole



हमर राजाजी, हमर सैया जी दिन में बोले की रति में चोली खोले,

हमर बलमु जी दिन में न बोले की रति में चोली खोले




rahe din bhar khota ke bhitar, baki rate ke badle bistar

hamr raja ji, hamr raja ji 

dhare patr kamr dhire dhire ki rati me choli khole



रहे दिन भर खोता के भीतर

बाकि रेट के बदले चरितर

हमर राजा जी हमर राजा जी

धरे पात्र कमर धीरे धीरे की रति में चोली खोले



hamr dhare la narmi kaliya our hamke chusabe maliya

hamr raja ji hamr raja ji

apne khale chaumin chole, ki rati me choli khole



हमर धरे ल नरमी कालिया आवर हमके चुसाबे मालिया

हमर राजा जी हमर राजा जी

अपने खाले चाउमिन छोले, की रति में चोली khole


kabo dine me dulabe ghanti, khele rate me 20 20

hamr raja ji biche bich paya chit dole

ki rati me choli khole



कबो दिने में दुलाबे घंटी, खेले रेट में २० २०

हमर राजा जी बिछे बीच पाया चिट डोले

की रति में चोली खोले



hamr raja

hamr raja

hamr raja

hamr raja



हमर राजा

हमर राजा

हमर राजा

हमर राजा


Hamr rajaji din me na bole ki rati me choli khole

hamr balmu ji din me na bole ki rati me choli khole



हमर राजाजी, हमर सैया जी दिन में बोले की रति में चोली खोले,

हमर बलमु जी दिन में न बोले की रति में चोली खोले

DOWNLOAD






कोई टिप्पणी नहीं:

एक टिप्पणी भेजें