तरपे ल मोर चढ़ल जवानी कबले लगन लगी


Tadpe la mor chadjal jawani kable lagan lagi -2

Ae raja ji baja baji ki na baji-2



तरपे ल मोर चढ़ल जवानी कबले लगन लगी
तरपे ल मोर चढ़ल जवानी कबले लगन लगी
तरपे ल मोर चढ़ल जवानी कबले लगन लगी
अ राजा जी बजा बजी की न बजी।



Ae siya ji baja baji ki na baji-2
ऐ सैया जी बजा बजी की  न बजी
ऐ राजा जी बजा बजी की  न बजी



Bahe purwaiya hawa ghuse la smij me -2
hota gudgugi hamra bhitri ke chij me -2
बहे पुरविया हवा घुसे ल समीज में
होता गुदगुदी हमरा भीतरी के चीज में




बहे पुरविया हवा घुसे ल समीज में
होता गुदगुदी हमरा भीतरी के चीज में



Tadpe la e husn ke tala, khoje la ab chabhi -2
ae raja jee baja baji ki na baji -2



तड़पे ल ई हुस्न के टला , खोजे ल अब चाभी
ऐ राजा जी बजा बजा की न बजी




तड़पे ल ई हुस्न के टला , खोजे ल अब चाभी
ऐ राजा जी बजा बजा की न बजी




Kase la e kurti hammr kurti charcharat ba
dinbe ta katiye jala , kate nahi rat ba



कसे ल ई कुर्ती हमर, चोली चरचररत बा
दिनबे ता काटिये जल , कटे नहीं रात बा-2



Doli le aiba kahiya le jaiba, rahiya hum taki
Ae raja jee baja baji ki na baji



डोली ले आइबा कहिया ले जैबा रहिया हम ताकि
ऐ राजा जी बजा बजी की न बजी -2




सब सुख बाटे हमरा एक ही के दुःख बा
गौना करा ल हाली इतने के भूख बा




कोर में सुते के मन करेला करा न जल्दबाजी
ऐ राजा जी बजा बजी की न बजी


Download


कोई टिप्पणी नहीं:

एक टिप्पणी भेजें