मोहर लगा देहि ढूंड़ी में

 मोहर लगा देहि ढूंड़ी में

स्वर - पूजन चौधरी

लेखक - डब्लू कश्यप गौड़ 

सहयोगी - अरुण कुमार,  रोहित गौड़,  सुनील बर्मा,  दिपक गिरी,  गुडडू कुमार

म्यूजिक - निखिल शर्मा

डायरेक्टर - विशु भारद्वाज

निर्माता - राजेश भारद्वाज

एमआरसी रिकॉर्ड द्वारा

Jalandhar Kamale Hamar Marda

Song - Balam Jalandhar Kamale

Singer - Dabblo Kashyap

Writer - Dablu Kashyap

Music - Nikhil Sharma

Producer - Rajesh Bhardwaj

Director - Vishu Bhardwaj

Label - Mrc Records Bhojpuri


LYRICS HINDI


कमाले हमार मरदा

हो गईल गवना कराई पिया घरे नाही आईल

गईल गवना कराई पिया घरे नाही आईल

गईल गवना कराई तबसे पिया घरे नाही आईल

हमारे सेजिया पे कबो छुटल ना गर्दा

का कहीं रे सखी

का कहीं रे सखी

जलंधर कमाले हमार मरदा

का कहीं रे सखी

जलंधर कमाले हमार मरदा


हमार जरत जवानी चुए चोली से पानी

आपन दिलवा के बात केकरा से बताई

चुए चोली से पानी

चुए चोली से पानी

हमार जरत जवानी चुए चोली से पानी

आपन दिलवा के बात केकरा से बताई

जबसे बहरा उ गईले मेहरी के भुल गइले

सौतिनिया से काम उ चलावेला

ई का कहीं रे सखी

ई का कहीं रे सखी

जलंधर कमाले हमार मरदा

का कहीं रे सखी

जलंधर कमाले हमार मरदा


कमाले हमार मरदा

ऐसे निक रहल सखी हमार नैहर के यार

जबसे भईल गवना, हमार फुटल कपार

हमार फुटल कपार

हमार फुटल कपार

जबसे भईल गवना, हमार फुटल कपार

ऐसे निक रहे सखी हमार नैहर के यार

कबो कबो फोन करे बात से प्यार ना करे

घर आवे के बतिया डरेला

का कहीं रे सखी

का कहीं रे सखी

जलंधर कमाले हमार मरदा

ई का कहीं रे सखी

जलंधर कमाले हमार मरदा


Kamale Hamar Marda

Ho Gaile Gawana Karai  Piya Ghare Nahi Aaeel

Gaile Gawana Karai  Piya Ghare Nahi Aaeel

Gaile Gawana Karai  Piya Ghare Nahi Aaeel

Gaile Gawana Karai  Tabse Piya Ghare Nahi Aaeel

Hamare Sejiya par Kabo Chhutal Na Garda

Ka Kahi Re Sakhi

Ka Kahi Re Sakhi

Jalandhar Kamale Hamar Marda

Ka Kahi Re Sakhi

Jalandhar Kamale Hamar Marda

Hamar Jarat Jawani Chuve Choli Se Paani

Aapn Dilwa Ke Baat Kekra Se Bataee

Chuve Choli Se Paani

Chuve Choli Se Paani

Hamar Jarat Jawani Chuve Choli Se Paani

Aapn Dilwa Ke Baat Kekra Se Bataee

Jabse Bahara U Gaile Mehari Ke Bhull Gaile

Sautiniya Se Kaam U Chalavela

Ka Kahi Re Sakhi

Ka Kahi Re Sakhi

Jalandhar Kamale Hamar Marda

Ka Kahi Re Sakhi

Jalandhar Kamale Hamar Marda


Kmale Hamar Marda

Ese Nik Rahe Sakhi Hamar Nahiyar Ke Yaar

Jabse Bhail Gawana Humar Futal Kapar

Futal Kapar Futal Kapar

कोई टिप्पणी नहीं:

एक टिप्पणी भेजें